Pristop mojega angela varuha

ANGEL DANIJEL

28. novembra 1998

 

Danes mineva trinajst let od začetka prejemanja teh maziljenih  sporočil. Ves dan sem premišljevala o tej nezasluženi milosti. Rekla sem si: »Nihče ni našel tolikšne milosti v Božjih Očeh v stanju grešnosti, kot jaz! Bog se je resnično  usmilili moje duše. Kralj Kraljev me je vodil v Svoje Kraljevsko Domovanje. Poklical me je po imenu in me povabil na svojo veličastno gostijo, z menoj je ravnal s kraljevsko razsipnostjo. A kot da vse to ni bilo dovolj, mi je Kralj Kraljev v svoji neizmerni in preobilni ljubezni podelil posebno pravico do vstopa v Njegovo Kraljevsko Navzočnost ob kateremkoli času. Svobodno lahko vstopam v Njegove Kraljevske Dvore in izstopam iz njih.

 

Zdi se, da je moja ničnost osvojila Njegovo ljubezen! V Svoji odločitvi, da me reši, mi je razkril nebo in zemljo in vsa čudesa. Da bi slavila Njegovo Sveto Ime, me je naš Gospod in Bog poučil, kako naj pojem hvalnico Njegovemu Imenu.

 

Gospod, čeprav sem Smrti gledala v oči,

me je rešila Tvoja velika Moč!

Svoje Kraljevsko Žezlo si izročil nekomu,

ki ni obstajal.

 

Naj vsi slavijo Moč Tvojega Imena in  Žezla vekomaj!

Moji bedni duši si z veseljem pokazal svoje Zaklade

in neskončen sijaj Tvojega Kraljestva.

Nikoli nisi ravnal z menoj tako, kot bi zaradi mojih napak zaslužila.

Nasprotno,  mojemu angelu si naročal :

»Primi jo! Pripelji jo domov nepoškodovano in zdravo,

pripelji jo k Nam v našo Hišo…«

In on je to storil…

Hči – Najvišjega, mir, mir! Vstopi v veselje našega Gospoda! Bodi poslušna samo Njemu! Jaz, tvoj angel varuh, ti iz srca poklanjam to vrtnico! Spoznaj in nauči se spoznavati našega Gospoda! Vstopi v Presveto Srce! Bog te je poklical in sedaj si sklenila mir z Bogom.

 

Jaz, Danijel, Božji služabnik, sem te privedel k Najvišjemu. Danes se nebesa veselijo! Pridi, zaupno se približaj Prestolu Milosti!

 

Jaz, Danijel, te blagoslavljam v Presveti Trojici.

Danijel, Božji  služabnik .

 

(Iz Nebes se je sklonil Oče in se mi približal …)

Vassula Moja, nič Me bolj ne razveseli kot to, da se osredotočiš na Mojo Navzočnost. Povzdigni Mojo Besedo! Jaz, Bog, gledam iz nebes v tvojo sobo, cvetlica! Videla si Mojo Slavo, okusila Mojo sladkost in si pridobila Mojo milost. Preden so bile ustvarjene gore, preden je na zemlji karkoli pognalo, sem tebe, ljubljenka Moja, izbral, da bi pela milozvočne pesmi, ki častijo Moje trikrat Sveto Ime, in da bi z Mojo Besedo oživljala mrtve. Jaz sem te, otrok Moj, ob rojstvu predal Svojemu angelu, da te varuje in pripelje k Meni. Ali razumeš? Ali lahko kdo reče: »Bog ni pokazal Svoje Božanske Moči. Bog ni z Ljubeznijo in Zvestobo mislil na Svoje stvarstvo?«

 

Vassula, trinajst dehtečih let, trinajst let polnih blagoslovljenih Sporočil, ki sem ti jih zaupal, da bi narodom pokazala Mojo Voljo. Jaz sem govoril, ti si verovala … Dal sem ti neizmerni zaklad in prekril vaš rod z vonjem Mojih dišav. Vsaka duša, ki mi je odprla okno svojega srca, je bila odišavljena znotraj in zunaj. Moja sladkost prodira celo v kostni mozeg, v dušo, misli in duha … Mar ne veš, da to, kar obljubim, tudi izpolnim?

 

Otrok Moj, nasloni se na Srce, ki mu je Moj Sin, Jezus Kristus, najbližji! Ne pozabi: negoval bom ta rod, storil bom, da bo spoznal, da je nesmrtnost najti samo v sorodstvu s Troedinim Bogom. Vse duše nameravam pritegniti v božansko in najprisrčnejšo ljubezensko zvezo, jim podariti božjo naravo, da bodo z Nami v enem Bistvu in v eni Volji …

 

Slava našemu Troedinemu Bogu,

Bogu nebes in zemlje,

v katerega moči pade na kolena vse stvarstvo!

Slava gre njemu v Cerkvi od roda do roda!

 

Naj vsi razglašamo:

Eden je Gospod, ena vera, en krst, en Bog, ki je Oče vseh, po vseh in v vseh!

In ena prava teologija, ki je kontemplacija Boga v Njegovi Troedini slavi in Božji Skrivnosti!

 Bodi blagoslovljena! Pred vsemi nebesi te Večni Oče blagoslavlja in mazili tvoje čelo s Svojo Božansko Ljubeznijo.

 

 

 

Vsa sporočila v knjigi: MOJ ANGEL DANIJEL (pdf, knjiga v hrvaščini)

Knjižnica >>>