Pristop mojega angela varuha

ANGEL DANIJEL

28. novembra 1998

 

Danes mineva trinajst let od začetka prejemanja teh maziljenih  sporočil. Ves dan sem premišljevala o tej nezasluženi milosti. Rekla sem si: »Nihče ni našel tolikšne milosti v Božjih Očeh v stanju grešnosti, kot jaz! Bog se je resnično  usmilili moje duše. Kralj Kraljev me je vodil v Svoje Kraljevsko Domovanje. Poklical me je po imenu in me povabil na svojo veličastno gostijo, z menoj je ravnal s kraljevsko razsipnostjo. A kot da vse to ni bilo dovolj, mi je Kralj Kraljev v svoji neizmerni in preobilni ljubezni podelil posebno pravico do vstopa v Njegovo Kraljevsko Navzočnost ob kateremkoli času. Svobodno lahko vstopam v Njegove Kraljevske Dvore in izstopam iz njih.

 

Zdi se, da je moja ničnost osvojila Njegovo ljubezen! V Svoji odločitvi, da me reši, mi je razkril nebo in zemljo in vsa čudesa. Da bi slavila Njegovo Sveto Ime, me je naš Gospod in Bog poučil, kako naj pojem hvalnico Njegovemu Imenu.

 

Gospod, čeprav sem Smrti gledala v oči,

me je rešila Tvoja velika Moč!

Svoje Kraljevsko Žezlo si izročil nekomu,

ki ni obstajal.

 

Naj vsi slavijo Moč Tvojega Imena in  Žezla vekomaj!

Moji bedni duši si z veseljem pokazal svoje Zaklade

in neskončen sijaj Tvojega Kraljestva.

Nikoli nisi ravnal z menoj tako, kot bi zaradi mojih napak zaslužila.

Nasprotno,  mojemu angelu si naročal :

»Primi jo! Pripelji jo domov nepoškodovano in zdravo,

pripelji jo k Nam v našo Hišo…«

In on je to storil…

Hči – Najvišjega, mir, mir! Vstopi v veselje našega Gospoda! Bodi poslušna samo Njemu! Jaz, tvoj angel varuh, ti iz srca poklanjam to vrtnico! Spoznaj in nauči se spoznavati našega Gospoda! Vstopi v Presveto Srce! Bog te je poklical in sedaj si sklenila mir z Bogom.

 

Jaz, Danijel, Božji služabnik, sem te privedel k Najvišjemu. Danes se nebesa veselijo! Pridi, zaupno se približaj Prestolu Milosti!

 

Jaz, Danijel, te blagoslavljam v Presveti Trojici.

Danijel, Božji  služabnik .

 

(Iz Nebes se je sklonil Oče in se mi približal …)

Vassula Moja, nič Me bolj ne razveseli kot to, da se osredotočiš na Mojo Navzočnost. Povzdigni Mojo Besedo! Jaz, Bog, gledam iz nebes v tvojo sobo, cvetlica! Videla si Mojo Slavo, okusila Mojo sladkost in si pridobila Mojo milost. Preden so bile ustvarjene gore, preden je na zemlji karkoli pognalo, sem tebe, ljubljenka Moja, izbral, da bi pela milozvočne pesmi, ki častijo Moje trikrat Sveto Ime, in da bi z Mojo Besedo oživljala mrtve. Jaz sem te, otrok Moj, ob rojstvu predal Svojemu angelu, da te varuje in pripelje k Meni. Ali razumeš? Ali lahko kdo reče: »Bog ni pokazal Svoje Božanske Moči. Bog ni z Ljubeznijo in Zvestobo mislil na Svoje stvarstvo?«

 

Vassula, trinajst dehtečih let, trinajst let polnih blagoslovljenih Sporočil, ki sem ti jih zaupal, da bi narodom pokazala Mojo Voljo. Jaz sem govoril, ti si verovala … Dal sem ti neizmerni zaklad in prekril vaš rod z vonjem Mojih dišav. Vsaka duša, ki mi je odprla okno svojega srca, je bila odišavljena znotraj in zunaj. Moja sladkost prodira celo v kostni mozeg, v dušo, misli in duha … Mar ne veš, da to, kar obljubim, tudi izpolnim?

 

Otrok Moj, nasloni se na Srce, ki mu je Moj Sin, Jezus Kristus, najbližji! Ne pozabi: negoval bom ta rod, storil bom, da bo spoznal, da je nesmrtnost najti samo v sorodstvu s Troedinim Bogom. Vse duše nameravam pritegniti v božansko in najprisrčnejšo ljubezensko zvezo, jim podariti božjo naravo, da bodo z Nami v enem Bistvu in v eni Volji …

 

Slava našemu Troedinemu Bogu,

Bogu nebes in zemlje,

v katerega moči pade na kolena vse stvarstvo!

Slava gre njemu v Cerkvi od roda do roda!

 

Naj vsi razglašamo:

Eden je Gospod, ena vera, en krst, en Bog, ki je Oče vseh, po vseh in v vseh!

In ena prava teologija, ki je kontemplacija Boga v Njegovi Troedini slavi in Božji Skrivnosti!

 Bodi blagoslovljena! Pred vsemi nebesi te Večni Oče blagoslavlja in mazili tvoje čelo s Svojo Božansko Ljubeznijo.

 

 

 

Vsa sporočila v knjigi: MOJ ANGEL DANIJEL (pdf, knjiga v hrvaščini)

Knjižnica >>>