Nujno sporočilo in molitev 14. december 2009

Nujno sporočilo in molitev 14. decembra 2009

Vassula piše:

Naša molitvena skupina RŽVB je imela prejšnjo soboto na Rodosu molitveno srečanje. Prisotni so bili le nekateri izmed tistih, ki običajno prihajajo. Na koncu smo molili molitev, ki sem vam jo posredovala 28. novembra 2009 za 24. oletnico RŽVB. Zatem sem odprla Sveto pismo v grščini (označeno kot novo). Prst mi je pokazal: Ezekiel 7, 1-14. Med branjem Svetega pisma smo se počutili, kakor da ponovno beremo molitev! To je bilo nadaljevanje! Ko sem želela prebrati Sveto pismo še v angleščini, kajti moja grščina ni popolna, sem imela označevalec knjige na istem mestu. Tako smo spoznali, da želi Gospod poudariti resnost in nujnost svojega sporočila, ki je pravzaprav molitev, ki smo jo molili.

Molitev, ki nam je bila poslana 28. novembra 2009:

€œVassula, k meni prihajajte takole:

Nežni Oče ne izlivaj svoje jeze na to generacijo,
kajti tako bomo vsi pogubljeni.
Ne izlivaj na Svojo čredo trpljenja in bolečine,
ker bodo vode usahnile in narava ovenela.
Vse bo podleglo Tvojemu srdu, ne da bi pustilo sled za seboj.
Tvoj Dih bo zažgal zemljo in jo spremenil v puščavo!
Na obzorju bo videti zvezdo;
noč bo razžarjena, padal bo pepel kakor sneg pozimi,
prekrivajoč Tvoj narod kakor duhove.
Usmili se nas Gospod Bog in ne kaznuj nas.
Spomni se src, ki se radujejo v Tebi in Ti v njih.
Spomni se Svojih vernih in ne dovoli, da pade na nas Tvoja težka roka,
dvigni nas v Svojem Usmiljenju
in Svoje besede položi v vsako srce. Amen.€

Po molitvi smo odprli sporočila RŽVB, da bi prebrali tisto, ki nam jo Gospod želi dati. Jezus je ponovno poudaril prejšnjo molitev. Odprla sem sporočilo, ki mi je bilo dano 13. septembra 2002, in oči so se mi ustavile na odlomku: €œO Sodni dan! Ko Moj Sin zasije iz oblakov€

Naslednjo soboto, ko sem sedela v cerkvi, sem po petih ali šestih minutah zaslišala Gospoda, da me kliče in mi govori. Zaskrbelo me je, da si ne bom mogla zapomniti in zapisati vsega, kar mi bo povedal. Na koncu je tudi Gospa rekla nekaj besed. Gospod pa me je opomnil, da mi ni treba skrbeti, saj me bo On spomnil na vse in ponovno vodil mojo roko, ko bom zapisovala Njegove besede.
Jezusove besede, ki mi jih je povedal predvčerajšnjim, danes, v ponedeljek, 14. 12. 2009, pa so bile zapisane:

€œNe poslušajte več lažnih prerokov, ki vas zavajajo govoreč, da je vse dobro in da ste napredovali. V resnici pa se vi, ki se imenujete kristjani, ne obnašate kot kristjani in ne delujete po Mojih evangelskih besedah. Resnično povem vam, če vaše kreposti kristjana ne segajo globlje od kreposti brezbožnika, Moj Oče ne bo prepoznal Mene v vas in vam dovolil priti v Nebeško Kraljestvo. Jeza Mojega Očeta se bo razlila nad vami! Ali niste slišali, da je Moja strogost tako velika kot Moja Milost! Vi, ki se okolici predstavljate kot dobri kristjani, v resnici pa ste pravo nasprotje tega, in s tem kažete izkrivljeno podobo krščanstva, boste razgaljeni, kot bo razgaljen vaš greh.

Vam, čigar jezik neprestano nepravično obsoja, bom sodil, kakor zaslužite, kajti Moja jeza je uperjena proti taki vrsti greha.

Vam, ki ne znate odbuščati, kakor Jaz odpuščam, tudi Moj Oče ne bo odpustil. Jahve je blizu, prihaja hitro, zato Mi povejte, kam se boste skrili. Grešno živeti pomeni pripadati satanu. Slišali ste, kako boste sojeni, če ne boste  znali odpuščati; povem vam, ko boste polagali račune za tako vrsto greha in smatrali, da so drugi odgovorni za vaš greh, boste ta greh plačali drago, do zadnjega novčiča.

Ali nisem rekel: ljubite svojega bljižnega kakor samega sebe, še več, naučiti se morate ljubiti svoje sovražnike. In kaj vidim? Vidim peščico, ki sledi Moji poti, večina pa živi v grehu in opravlja dela satana. Ne slepite se, v prihajajočih dneh boste prepuščeni pogubi, ker ne sledite Moji Besedi. Tistim, ki ne spoštujejo Mojih načel, Moj Oče ne bo dovolil vstopiti v Raj.

In vas, ki menite, da ste kristjani, ste pa nasilni, oholi in polni jeze, bo lastni bič vašega ostrega jezika, ki ga vihtite nad vašimi brati, bičal in obsodil.

Vi, ki še vedno spite v svoji otopelosti in ravnodušnosti, ne mislite, da tega nisem opazil, kajti pridruženi boste poganom in želi, kar ste sejali.

Odpadniki krščanske vere bodo občutili peklenski ogenj! Ta zli in pokvarjen rod je vžgal jezo Mojega Očeta; kako naj še zadržim Njegovo roko, da vas ne udari? Opustite svoje zle poti €“ to je bila naša stalna tema, vendar ne dobri in ne zli ne spreminjajo svojih življenskih poti. Dobri niso resno vzeli Mojih sporočil in ne delujejo po njih, zli pa nočejo biti rešeni, zavračajo Mojo Milost in Mojo Roko! Povejte Mi, kaj boste storili, ko ugotovite, da ste samo glina in da je ta glina brez Moje navzočnosti le nevreden prah.

Propad je takoj za vogalom in listje se bo posušilo. Vsi zadoščujte za svoja slaba dejanja in ne dovolite si pogube! Izberite pravo pot, končajte s svojo grozoto in iznakaženostjo! Naslonite svoje srce na Mene, svojega Gospoda, kajti če tega ne boste storili, boste postali kot pepel požganega mesta!

Če sem vas sedaj vznemiril, čeprav samo za trenutek, je to zaradi Moje neizmerne ljubezni do vas. Želim vas povesti v kesanje in vas rešiti. Želim čista usta, ki bodo klicala Moje Sveto Ime, še posebej v teh dneh, ko je Moje Ime poteptano in mnogim ne  pomeni nič, dokler slavijo Moj rojstni dan brez hvale in spoštovanja. Pokesajte se in naslonite Name. Molite, da greh te generacije ne bo vzrok vaše pogube, kajti v nasprotnem primeru bo jeza Mojega Očeta zavpila: DOVOLJ! Njegova goreča jeza bo prekrila mnoge narode in svet bo razpadel! Blagor človeku, ki Me sedaj posluša in se očiščuje, kajti Jaz ga bom varoval.

Jaz sem Jezus Kristus, Tvorec teh sporočil, poznan po tem, da z vami ravnam blago! Poznan sem, da vas zavonjam, če ste voljni, če ste potrebni vode, vas zalijem s svojimi solzami. Poznan sem kot Dobri Pastir, ki nikdar ne zapušča svojih ovc, ampak jih vodi na zelene poljane. Vendar, ali naj ostanem nem, če so Moji pregovori poteptani, priče, ki vam jih pošiljam, pa prezrte in odklonjene? Ali ne bom reagiral, če vem, da hitite v neizogibno pogubo? Na dan Očetove sodbe se Me bodo tisti, ki so Me pozabili, spomnili in v skladu s tem se bom Jaz obnašal do njih.

Zares mnogi sprašujejo, kakšni grehi? Grehi, ki sem vam jih že omenjal in grehi svetohlinsva proti Mojemu Svetemu Duhu, grehi prepira in razdeljenosti, grehi iznakaženosti, ki so ostudni Mojim očem, grehi predsodkov, prezira, pokvarjenosti, sovraštva, prevzetnosti, grehi propadanja in otrplosti! Svet je zastrupljen z grehom! Razumite, kako je sedaj Moje Presveto Srce ranjeno! Spokorite se in ne grešite več! Nikoli Me ne pozabite!

Vassula, naj Moj narod pozna Moja opozorila. Jaz sem tukaj: IC€

Nato je Gospa rekla:

€œSledi in zapisuj vse, kar ti je dal Moj Sin. Nikoli se ne boj!€

Vassula je svojemu uvodu k sporočilu, ki ji ga je Gospod dal 14. 12. 2009 dodala:

Pozabila sem opomniti, da smo na našem molitvenem srečanju v soboto, 12. decembra 2009, odprli sporočilo RŽVB, da ga preberemo. Gospod je pravzaprav okrepil našo molitev.
Odprla sem sporočilo 13. 9. 2002 in moje oči so se ustavile na tem delu:

13. September 2002

€¦

Dobro si rekla!

€œO sodni dan! Ko Moj Sin zasije iz oblakov!€

€œBlagoslovljen tisti, ki veruje v Mojo Besedo, in ta dan, ki ni samo skopo simbolično govorjenje za Njegova ušesa!

Blagoslovljen tisti, ki ne napada tega, kar prihaja od Duha in se ne posmehuje, ko Moj Duh naznanja €œOgenj!€ ki prihaja nad grešnike!

Koliko čudežev še moram storiti, da vas bom zadovoljil in slišal od vas: €œOprosti nam, ker smo grešili!€

Daj, da slišim te besede:

Mojo dušo žeja po Bogu,
vendar me jezik vodi v greh.
Zdaj je moje srce vneto
in gori v meni, ker si me Ti obiskal!
Ti, ki si lepši od ljudi in angelov,
Najlepši, popolna lepota
in začudujoča milost,
odet v safire,
daj, da Tvoj Ogenj obsije vse tiste,
ki se Ti približajo!
Operi mojo krivdo
in naj Tvoj Sveti Obraz zasije v meni!
Operi moje grehe in odpri mi ušesa,
da slišim in razumem
Tvojo hvalnico, ki nam jo poješ. Amen!€

Tem besedam Jaz odgovarjam:

Nikoli te ne bom razočaral, otrok moj! Pridi k Meni in počij v Meni! Ali nisi razumel, da sem Jaz ta Ogenj! Ogenj, ki vname vse, kar doseže. Vsak, kogar dosežem, gori v plamenu Božje ljubezni! Ali nisem v Svetem pismu oznanil Svojega Ognja? Ali nisem tega oznanil nekajkrat v tej hvalnici?

Čeprav bo tvoj duh v svoji grešnosti ukrivljen od strahu in neznosne bolečine, ko me prepozna, bom Jaz istočasno osvobodil svoj omiljeni vonj. Tvoja duša se bo v Moji navzočnosti, čeprav prestrašena, ker je gola in razpadajoča zaradi grehov, ker ni sledila Mojemu Zakonu Ljubezni, radovala, ker sem jo Jaz, njen Stvarnik in Bog, obiskal!

Ko pride ta dan , ki ga imenujem Dan Gospodov, vam bodo odpadle lupine, ki vam prekrivajo oči, in zagledali boste pravo podobo sebe. Moj ogenj vas bo pripeljal na dno obupa, vendar se ne zvijajte od strahu! Bodite veseli, kajti le tako boste lahko prišli k Meni.

Vsa nagnjenost k zlu bo prešla. To očiščenje je nujno, da vaše duše ne bi kdaj tavale brez cilja, ampak hodile samo z Menoj, ki sem vaš Božji Zaročenec.

Ne mislim, da mnogi med vami razumejo, kaj pomeni ta  Dan Gospodov! Ko utihne ptičje petje in zvok pesmi premine, vedite, da bom v tej tišini poklical na sodbo vsa vaša skrita dejanja, dobra in slaba.

Dan Gospodov se bo odvil s posebno sodbo! Čiščenje z Mojim Ognjem bo privedlo tvojo dušo v Mojo Slavo in v popolno edinost z Menoj. Dušo, ki je močno omadeževana z grehi in se ne more skleniti z Menoj, Mojimi angeli, svetimi in svetniki bo Moj prihod privedel v boleče trpljenje in Mojemu Dnevu se ne bo mogla izogniti!

Kako naj drugače tvojo dušo osvobodim greha? Kako naj drugače pripeljem duše h kesanju? Samo, če jih očistim s Svojim Ognjem in jim pokažem njihovo pravo podobo, samo tako bodo uvidele, da so bile v satanovi oblasti!

Tiste, v katerih bo gorel Moj  Božji očiščujoči Ogenj, bom vsrkal in jih prebudil, jim dal vedeti, da so spreobrnjeni, spreobrnjeni z bolečino, vendar tudi z radostjo, z jubeznijo mojega očiščujočega Ognja.

Nad tistega, ki Me že poseduje in Jaz posedujem njega, Dan Gospodov ne bo prišel! Zakaj? Zato ker Sveti Duh že deluje v njem. Ta je že doživel Dan Gospodov, ki je prišel nadenj.

Ta Dan lahko imenujete tudi Dan Mojega prihoda! Po tem dnevu bosta kesanje in poslušnost Mojemu Zakonu ljubezni temi tistih, ki jih bom obnovil s Svojim Ognjem. Jaz bom omehčal duše, ki so kakor zid in ogrel srca, ki so kakor led. Nenadoma bodo duše občutile Mojo navzočnost v svojem vstajenju.€[4]


[1] Sveto pismo.

[2] Kršč‡anin.

[3] Poruka od 15. rujna 1991.

[4] Tu sam dugačku poruku danima primala.