Nujno sporočilo in molitev 14. december 2009

Nujno sporočilo in molitev 14. decembra 2009

Vassula piše:

Naša molitvena skupina RŽVB je imela prejšnjo soboto na Rodosu molitveno srečanje. Prisotni so bili le nekateri izmed tistih, ki običajno prihajajo. Na koncu smo molili molitev, ki sem vam jo posredovala 28. novembra 2009 za 24. oletnico RŽVB. Zatem sem odprla Sveto pismo v grščini (označeno kot novo). Prst mi je pokazal: Ezekiel 7, 1-14. Med branjem Svetega pisma smo se počutili, kakor da ponovno beremo molitev! To je bilo nadaljevanje! Ko sem želela prebrati Sveto pismo še v angleščini, kajti moja grščina ni popolna, sem imela označevalec knjige na istem mestu. Tako smo spoznali, da želi Gospod poudariti resnost in nujnost svojega sporočila, ki je pravzaprav molitev, ki smo jo molili.

Molitev, ki nam je bila poslana 28. novembra 2009:

€œVassula, k meni prihajajte takole:

Nežni Oče ne izlivaj svoje jeze na to generacijo,
kajti tako bomo vsi pogubljeni.
Ne izlivaj na Svojo čredo trpljenja in bolečine,
ker bodo vode usahnile in narava ovenela.
Vse bo podleglo Tvojemu srdu, ne da bi pustilo sled za seboj.
Tvoj Dih bo zažgal zemljo in jo spremenil v puščavo!
Na obzorju bo videti zvezdo;
noč bo razžarjena, padal bo pepel kakor sneg pozimi,
prekrivajoč Tvoj narod kakor duhove.
Usmili se nas Gospod Bog in ne kaznuj nas.
Spomni se src, ki se radujejo v Tebi in Ti v njih.
Spomni se Svojih vernih in ne dovoli, da pade na nas Tvoja težka roka,
dvigni nas v Svojem Usmiljenju
in Svoje besede položi v vsako srce. Amen.€

Po molitvi smo odprli sporočila RŽVB, da bi prebrali tisto, ki nam jo Gospod želi dati. Jezus je ponovno poudaril prejšnjo molitev. Odprla sem sporočilo, ki mi je bilo dano 13. septembra 2002, in oči so se mi ustavile na odlomku: €œO Sodni dan! Ko Moj Sin zasije iz oblakov€

Naslednjo soboto, ko sem sedela v cerkvi, sem po petih ali šestih minutah zaslišala Gospoda, da me kliče in mi govori. Zaskrbelo me je, da si ne bom mogla zapomniti in zapisati vsega, kar mi bo povedal. Na koncu je tudi Gospa rekla nekaj besed. Gospod pa me je opomnil, da mi ni treba skrbeti, saj me bo On spomnil na vse in ponovno vodil mojo roko, ko bom zapisovala Njegove besede.
Jezusove besede, ki mi jih je povedal predvčerajšnjim, danes, v ponedeljek, 14. 12. 2009, pa so bile zapisane:

€œNe poslušajte več lažnih prerokov, ki vas zavajajo govoreč, da je vse dobro in da ste napredovali. V resnici pa se vi, ki se imenujete kristjani, ne obnašate kot kristjani in ne delujete po Mojih evangelskih besedah. Resnično povem vam, če vaše kreposti kristjana ne segajo globlje od kreposti brezbožnika, Moj Oče ne bo prepoznal Mene v vas in vam dovolil priti v Nebeško Kraljestvo. Jeza Mojega Očeta se bo razlila nad vami! Ali niste slišali, da je Moja strogost tako velika kot Moja Milost! Vi, ki se okolici predstavljate kot dobri kristjani, v resnici pa ste pravo nasprotje tega, in s tem kažete izkrivljeno podobo krščanstva, boste razgaljeni, kot bo razgaljen vaš greh.

Vam, čigar jezik neprestano nepravično obsoja, bom sodil, kakor zaslužite, kajti Moja jeza je uperjena proti taki vrsti greha.

Vam, ki ne znate odbuščati, kakor Jaz odpuščam, tudi Moj Oče ne bo odpustil. Jahve je blizu, prihaja hitro, zato Mi povejte, kam se boste skrili. Grešno živeti pomeni pripadati satanu. Slišali ste, kako boste sojeni, če ne boste  znali odpuščati; povem vam, ko boste polagali račune za tako vrsto greha in smatrali, da so drugi odgovorni za vaš greh, boste ta greh plačali drago, do zadnjega novčiča.

Ali nisem rekel: ljubite svojega bljižnega kakor samega sebe, še več, naučiti se morate ljubiti svoje sovražnike. In kaj vidim? Vidim peščico, ki sledi Moji poti, večina pa živi v grehu in opravlja dela satana. Ne slepite se, v prihajajočih dneh boste prepuščeni pogubi, ker ne sledite Moji Besedi. Tistim, ki ne spoštujejo Mojih načel, Moj Oče ne bo dovolil vstopiti v Raj.

In vas, ki menite, da ste kristjani, ste pa nasilni, oholi in polni jeze, bo lastni bič vašega ostrega jezika, ki ga vihtite nad vašimi brati, bičal in obsodil.

Vi, ki še vedno spite v svoji otopelosti in ravnodušnosti, ne mislite, da tega nisem opazil, kajti pridruženi boste poganom in želi, kar ste sejali.

Odpadniki krščanske vere bodo občutili peklenski ogenj! Ta zli in pokvarjen rod je vžgal jezo Mojega Očeta; kako naj še zadržim Njegovo roko, da vas ne udari? Opustite svoje zle poti €“ to je bila naša stalna tema, vendar ne dobri in ne zli ne spreminjajo svojih življenskih poti. Dobri niso resno vzeli Mojih sporočil in ne delujejo po njih, zli pa nočejo biti rešeni, zavračajo Mojo Milost in Mojo Roko! Povejte Mi, kaj boste storili, ko ugotovite, da ste samo glina in da je ta glina brez Moje navzočnosti le nevreden prah.

Propad je takoj za vogalom in listje se bo posušilo. Vsi zadoščujte za svoja slaba dejanja in ne dovolite si pogube! Izberite pravo pot, končajte s svojo grozoto in iznakaženostjo! Naslonite svoje srce na Mene, svojega Gospoda, kajti če tega ne boste storili, boste postali kot pepel požganega mesta!

Če sem vas sedaj vznemiril, čeprav samo za trenutek, je to zaradi Moje neizmerne ljubezni do vas. Želim vas povesti v kesanje in vas rešiti. Želim čista usta, ki bodo klicala Moje Sveto Ime, še posebej v teh dneh, ko je Moje Ime poteptano in mnogim ne  pomeni nič, dokler slavijo Moj rojstni dan brez hvale in spoštovanja. Pokesajte se in naslonite Name. Molite, da greh te generacije ne bo vzrok vaše pogube, kajti v nasprotnem primeru bo jeza Mojega Očeta zavpila: DOVOLJ! Njegova goreča jeza bo prekrila mnoge narode in svet bo razpadel! Blagor človeku, ki Me sedaj posluša in se očiščuje, kajti Jaz ga bom varoval.

Jaz sem Jezus Kristus, Tvorec teh sporočil, poznan po tem, da z vami ravnam blago! Poznan sem, da vas zavonjam, če ste voljni, če ste potrebni vode, vas zalijem s svojimi solzami. Poznan sem kot Dobri Pastir, ki nikdar ne zapušča svojih ovc, ampak jih vodi na zelene poljane. Vendar, ali naj ostanem nem, če so Moji pregovori poteptani, priče, ki vam jih pošiljam, pa prezrte in odklonjene? Ali ne bom reagiral, če vem, da hitite v neizogibno pogubo? Na dan Očetove sodbe se Me bodo tisti, ki so Me pozabili, spomnili in v skladu s tem se bom Jaz obnašal do njih.

Zares mnogi sprašujejo, kakšni grehi? Grehi, ki sem vam jih že omenjal in grehi svetohlinsva proti Mojemu Svetemu Duhu, grehi prepira in razdeljenosti, grehi iznakaženosti, ki so ostudni Mojim očem, grehi predsodkov, prezira, pokvarjenosti, sovraštva, prevzetnosti, grehi propadanja in otrplosti! Svet je zastrupljen z grehom! Razumite, kako je sedaj Moje Presveto Srce ranjeno! Spokorite se in ne grešite več! Nikoli Me ne pozabite!

Vassula, naj Moj narod pozna Moja opozorila. Jaz sem tukaj: IC€

Nato je Gospa rekla:

€œSledi in zapisuj vse, kar ti je dal Moj Sin. Nikoli se ne boj!€

Vassula je svojemu uvodu k sporočilu, ki ji ga je Gospod dal 14. 12. 2009 dodala:

Pozabila sem opomniti, da smo na našem molitvenem srečanju v soboto, 12. decembra 2009, odprli sporočilo RŽVB, da ga preberemo. Gospod je pravzaprav okrepil našo molitev.
Odprla sem sporočilo 13. 9. 2002 in moje oči so se ustavile na tem delu:

13. September 2002

€¦

Dobro si rekla!

€œO sodni dan! Ko Moj Sin zasije iz oblakov!€

€œBlagoslovljen tisti, ki veruje v Mojo Besedo, in ta dan, ki ni samo skopo simbolično govorjenje za Njegova ušesa!

Blagoslovljen tisti, ki ne napada tega, kar prihaja od Duha in se ne posmehuje, ko Moj Duh naznanja €œOgenj!€ ki prihaja nad grešnike!

Koliko čudežev še moram storiti, da vas bom zadovoljil in slišal od vas: €œOprosti nam, ker smo grešili!€

Daj, da slišim te besede:

Mojo dušo žeja po Bogu,
vendar me jezik vodi v greh.
Zdaj je moje srce vneto
in gori v meni, ker si me Ti obiskal!
Ti, ki si lepši od ljudi in angelov,
Najlepši, popolna lepota
in začudujoča milost,
odet v safire,
daj, da Tvoj Ogenj obsije vse tiste,
ki se Ti približajo!
Operi mojo krivdo
in naj Tvoj Sveti Obraz zasije v meni!
Operi moje grehe in odpri mi ušesa,
da slišim in razumem
Tvojo hvalnico, ki nam jo poješ. Amen!€

Tem besedam Jaz odgovarjam:

Nikoli te ne bom razočaral, otrok moj! Pridi k Meni in počij v Meni! Ali nisi razumel, da sem Jaz ta Ogenj! Ogenj, ki vname vse, kar doseže. Vsak, kogar dosežem, gori v plamenu Božje ljubezni! Ali nisem v Svetem pismu oznanil Svojega Ognja? Ali nisem tega oznanil nekajkrat v tej hvalnici?

Čeprav bo tvoj duh v svoji grešnosti ukrivljen od strahu in neznosne bolečine, ko me prepozna, bom Jaz istočasno osvobodil svoj omiljeni vonj. Tvoja duša se bo v Moji navzočnosti, čeprav prestrašena, ker je gola in razpadajoča zaradi grehov, ker ni sledila Mojemu Zakonu Ljubezni, radovala, ker sem jo Jaz, njen Stvarnik in Bog, obiskal!

Ko pride ta dan , ki ga imenujem Dan Gospodov, vam bodo odpadle lupine, ki vam prekrivajo oči, in zagledali boste pravo podobo sebe. Moj ogenj vas bo pripeljal na dno obupa, vendar se ne zvijajte od strahu! Bodite veseli, kajti le tako boste lahko prišli k Meni.

Vsa nagnjenost k zlu bo prešla. To očiščenje je nujno, da vaše duše ne bi kdaj tavale brez cilja, ampak hodile samo z Menoj, ki sem vaš Božji Zaročenec.

Ne mislim, da mnogi med vami razumejo, kaj pomeni ta  Dan Gospodov! Ko utihne ptičje petje in zvok pesmi premine, vedite, da bom v tej tišini poklical na sodbo vsa vaša skrita dejanja, dobra in slaba.

Dan Gospodov se bo odvil s posebno sodbo! Čiščenje z Mojim Ognjem bo privedlo tvojo dušo v Mojo Slavo in v popolno edinost z Menoj. Dušo, ki je močno omadeževana z grehi in se ne more skleniti z Menoj, Mojimi angeli, svetimi in svetniki bo Moj prihod privedel v boleče trpljenje in Mojemu Dnevu se ne bo mogla izogniti!

Kako naj drugače tvojo dušo osvobodim greha? Kako naj drugače pripeljem duše h kesanju? Samo, če jih očistim s Svojim Ognjem in jim pokažem njihovo pravo podobo, samo tako bodo uvidele, da so bile v satanovi oblasti!

Tiste, v katerih bo gorel Moj  Božji očiščujoči Ogenj, bom vsrkal in jih prebudil, jim dal vedeti, da so spreobrnjeni, spreobrnjeni z bolečino, vendar tudi z radostjo, z jubeznijo mojega očiščujočega Ognja.

Nad tistega, ki Me že poseduje in Jaz posedujem njega, Dan Gospodov ne bo prišel! Zakaj? Zato ker Sveti Duh že deluje v njem. Ta je že doživel Dan Gospodov, ki je prišel nadenj.

Ta Dan lahko imenujete tudi Dan Mojega prihoda! Po tem dnevu bosta kesanje in poslušnost Mojemu Zakonu ljubezni temi tistih, ki jih bom obnovil s Svojim Ognjem. Jaz bom omehčal duše, ki so kakor zid in ogrel srca, ki so kakor led. Nenadoma bodo duše občutile Mojo navzočnost v svojem vstajenju.€[4]


[1] Sveto pismo.

[2] Kršč‡anin.

[3] Poruka od 15. rujna 1991.

[4] Tu sam dugačku poruku danima primala.