JEZUSOVO SPOROČILO CIPER MAJ 2012

Spodnje sporočilo je prejela Vassula Ryden, malo pred njenim nedavnim obiskom na Cipru v maju letos.

22. maj 2012

“Jaz sem vhod k Upanju tam, kjer je obup; k Radosti, kjer je žalost, k Tolažbi, kjer je trpljenje; Jaz sem Vrata  Življenja, kjer je smrt. Govoril bom njihovim srcem, vodil jih bom iz njihove puščave in z veliko nežnostjo bom zdravil in spremljal moje Ovce. Ne bom strog do njih in poslušal bom ponižno (sklonjen k njim), ko bodo prosili za odpuščanje.

Resnično ste mnogi od vas pozabili Moj nauk in ste pozabili Mene, kljub temu, vas Jaz nikoli nisem pozabil, čeprav, oh, tako mnogi od vas, grešite proti Meni€¦ Pridite k Meni in se poučite, da sem jaz Dobri Pastir; Jaz sem vaša mogočna zaščita, vaša močna podpora, ki poživlja vašega duha in razsvetljuje ter razbistri vaše oči. Jaz dajem ozdravljenje, življenje in blagoslove; Jaz sem Vse.

Pridite k Meni in govorite Mi iz svojega srca in Jaz bom poslušal; obrnite svoje življenje v nenehno molitev in Me razveselite; molite, molite, molite ter izravnajte in uredite svoje poti. Očistite se in ostanite čisti skozi kesanje in ne zapravljajte več svojih dni z zemeljskimi stvarmi, ki jih nosi proč, namesto tega, obrnite svoje oči na Moje Bogastvo, ki daje življenje. Storite vse, kar morete, da živite sveto in v miru z vsakim. Bodite popolni, kot je popoln vaš Oče v Nebesih in vaši grehi ne bodo več obvladovali vašega življenja. Živite z milostjo Resničnega Življenja v Meni, vašem Bogu, in Jaz bom potešil vašo žejo. Jaz, Jezus Kristus, blagoslavljam vsakega od vas.”